На едро

На едро

Съобразявайки се с икономическата ситуация в момента, сме се постарали да бъдем максимално гъвкави и да отговорим на всички нужди на клиента. За целта сме подготвили редица предимства, от които може да се възползвате, като наши едрови клиенти:

  • Възможност за комбинирана поръчка от различни цветове, щампи и размери.
  • Нямаме условие за пазаруване на цели серии, като по този начин ако желаете може да закупите само тези размери, които се търсят най-много във вашият търговски обект.
  • Възможност за малки поръчки на цени на едро.
  • Безплатна доставка до посочен от Вас адрес с възможност за преглед на стоката преди заплащане.
  • Количеството, което може да изработим за един ден е достатъчно да захрани голям брой търговци на едро.

 

Всички стоки в avtoteniski.org са налични на склад в посочените размери, като има възможност за поръчка и на размери, които не присъстват на страниците на онлайн магазина. До 2-3 дни ще получим поръчаните от Вас номерации и в зависимост от количеството от 1 до 3 дни стоката ще бъде готова за придвижване към Вас.

Отстъпката, която получавате като търговец на едро се изчислява в зависимост от количеството стока, което сте заявили. При продукти с оказана промо цена, отстъпката се калкулирана на редовна цена. Минимална сума за поръчка на едро е 500лв с ДДС, след приложената отстъпка. Заплащането се извършва в брой при получаване на стоката, по банков път или чрез системата на ePay.

 

За да пазарувате на едро е необходимо да се свържете с нас по един от следните начини:

Ако имате въпроси не се колебайте да ги отправите, ще се радваме да Ви отговорим!

 

С уважение,

Екипът на avtoteniski.org

Speed Master - avtoteniski.org